Zavítejte k nám na Dny otevřených ateliérů na Vysočině


Navštivte nás v rámci Dnů otevřených ateliérů na Vysočině v sobotu 5. nebo v neděli 6. října. V tyto dny je v čase od 9. – 14:30. hod umožněn bezplatně vstup s průvodcem do výroby.

Prohlédnout si tak můžete foukárnu, stříbřírnu, smáčírnu, malírnu a balírnu skleněných foukaných ozdob. Na sobotu se můžete objednat na konkrétní čas v našem rezervačním systému. V tento den bude výroba v běžném provozu. V neděli vás také rádi provedeme provozovnou, avšak výroba nebude v provozu.

Po celou dobu bude otevřena přilehlá firemní prodejna, kde si můžete udělat radost v době od 9-15 hod. Na místě si budete moci zakoupit ozdobu v ceně 120 Kč/ks na dozdobení v naší dílničce, kterou si odnesete na památku domů.

Rezervaci na sobotu si snadno uděláte v našem rezervačním systému. Prohlídka je zdarma, platíte jen za ozdobu. Pokud si chcete prohlédnout výrobu bez zdobení, stačí přijet bez rezervace. V neděli není potřeba se registrovat.

 

Těšíme se na Vás

Rodinná firma Petr a Kateřina Šrámkovi navazují sklářskou dílnou Koulier na tradici předků, kteří na Oflendě hospodařili od 17.století.

Úcta k tradici Usilujeme o zachování tradičního českého řemesla a chceme přitáhnout mladé, aby v něm pokračovali.

Česká výroba Naše ozdoby vyrábíme v centru naší země, nedaleko Hlinska, rukama a srdcem českých sklářů.

Inovace & design Sklo je pro nás hmota, na kterou zachytíme emoce a vyprávíme příběhy.

Řemeslná vánoční sklárna Koulier s.r.o.

Oflenda 10, Mrákotín, (mapa)
Hlinsko 539 01
Česká republika

+420 469 350 470

Jsme na sociálních sítích


Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: