Teambuilding – vyzkoušejte si výrobu vlastních ozdob


V roce 2023 jsme rozšířili naši škálu aktivit o neotřelý zážitek – foukání skleněných baněk, které slouží jako základ pro vánoční ozdoby. Vyzkoušet si tak práci nejen foukačů ale i designerů a malířek můžete v řemeslné dílně na Oflendě. Výsledkem budou vlastní originální ozdoby, nebo ucelená „firemní kolekce ozdob“. Předtím, než se pustíte do vlastní tvorby, dostanete příležitost se v rámci exkurze seznámit s každým krokem tohoto řemesla. Takže nemusíte mít obavy, že byste nevěděli, jak správně držet ozdobu nebo jak se správně vyfukuje. A to vše může můžete stihnout přibližně během 20 hodin. Proto doporučujeme program rozdělit do dvou dnů a zahrnout i možnost přenocování.

Jaký je průběh jednodenního teambuildingu na Oflendě?

Začínáme exkurzí do výroby v délce cca 45 minut, která se promění v praktickou část foukání vlastních kouliček. Vyfouknuté čiré ozdoby si následně dozdobíte v tvůrčí dílně za pomocí barevných posypů. K dispozici budou také ozdoby již s barevným podkladem např. ve firemních barvách, které budou připraveny také k dekorování. Může se jednat nejen o standardní tvary jako je koule, ale i např. srdce, ptáčci, labutě

 

.. a co dvoudenní teambuilding?

Pokud máte možnost přijet následující den, nachystáme vám vaše vlastní vyfouklé ozdoby. To znamená, že čiré vyfouklé koule a kouličky budou smočeny do vybraných barev a připraveny na zdobení dle vlastní fantazie.

 

Pro jak velkou skupinu je teambuilding určen?

Minimální počet účastníků je 15 osobo a maximální počet je omezen velikostí tvůrčí dílny s maximální kapacitou 40 osob. V případě skupiny větší než 20 osob, skupinu rozdělíme na polovinu.

 

Co pro vás ještě můžeme udělat?

  • V tvůrčí dílně rádi připravíme drobné občerstvení, kávu, vodu, čaj a jiné tekutiny k doplnění pitného režimu nebo dobré nálady. Pro vaše pohodlí můžeme také zajistit oběd nebo večeři v restauraci ve vzdálenosti jen pár kilometrů od našeho místa konání.
  • Pracovní dobu můžeme přizpůsobit zájmu účastníků.
  • Navíc budete mít možnost prozkoumat naši firemní prodejnu s originálními výrobky, která bude otevřena po celou dobu trvání teambuildingu.
  • Pro ubytování máme k dispozici naše vlastní apartmány s kapacitou až 36 osob, umístěné 8 km od místa konání, a cyklo apartmány s kapacitou až 10 osob, situované 1 km od místa konání. Jako alternativu můžeme prověřit dostupnost ubytování v jiném partnerském hotelu.
  • Vaše spokojenost je pro nás prioritou, proto se nebojte sdělit jakékoli speciální požadavky nebo připomínky, které by mohly zlepšit váš pobyt. Pokud máte zájem, můžeme zařadit do programu další aktivity v okolí nebo zajistit prostory s kongresovým zázemím pro vaše jednání.

 

Celou nabídku pro firemní zákazníky naleznete v sekci B2B.

Nejste firma, a přesto si chcete vyzkoušet foukání ozdob? Nabízíme tuto možnost i objednaným skupinám, neváhejte nás tedy kontaktovat.

Rodinná firma Petr a Kateřina Šrámkovi navazují sklářskou dílnou Koulier na tradici předků, kteří na Oflendě hospodařili od 17.století.

Úcta k tradici Usilujeme o zachování tradičního českého řemesla a chceme přitáhnout mladé, aby v něm pokračovali.

Česká výroba Naše ozdoby vyrábíme v centru naší země, nedaleko Hlinska, rukama a srdcem českých sklářů.

Inovace & design Sklo je pro nás hmota, na kterou zachytíme emoce a vyprávíme příběhy.

Řemeslná vánoční sklárna Koulier s.r.o.

Oflenda 10, Mrákotín, (mapa)
Hlinsko 539 01
Česká republika

+420 469 350 470

Jsme na sociálních sítích


Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: